KIMPLE 370 CATCH (Kampanj)

Klicka för större bild
22 900:-

Ordinarie pris: 22 900:-

Lätt och trevlig roddbåt med fina egenskaper på sjön.
Lätt och trevlig roddbåt med fina sjöegenskaper. Lätthanterad när du vill sjösätta och ta upp båten och dessutom riktigt trevlig i sjön. Passar fint i sjö och innerskärgård.
Vill du sätta motor på båten så passar en utombordare upp till 5 hk alldeles utmärkt, båten planar normalt sett med en 5 hk motor med en eller två passagerare och har en otroligt pigg och trevlig karaktär, med den fungerar också alldeles utmärkt med en mindre motor eller varför inte en av våra Osapian elmotorer.
Ett profilerat och helsvetsat skrov med förstärkningar i köl samt längst sidorna gör båtarna mycket styva och tåliga mot slag, kontakt med stenar m.m. Det kraftiga helsvetsade skrovet gör även att våra båtar tål lite större motor än andra liknande båtar.
Våra båtar standardutrustad med utrustning och finesser utöver det vanliga med årtullar, åror, isolerande dynor på tofterna, packlådor i två av tofterna, handtag i aktern samt stävögla klass 3.
Längd: 365 cm
Bredd: 150 cm
Vikt: 82 kg
Max antal passagerare: 3
Max last: 442 kg
Motor: Kort rigg
Max motor: 7,4 kW / 10 hk
Max motorvikt: 60 kg
Höjd på akterspegel: 38 cm
Aluminium botten: 1.7 mm
Aluminium sida: 1.7mm
Båtarna är tillverkade av Marinaluminium, ett material som kännetecknas av hög korrosionsbeständighet, hög beständighet mot utmattning, lättbearbetat och hög tålighet mot kemikalier. Alla båtarna har flytelement i tofterna vilket gör dem praktiskt taget osänkbara.

<< Tillbaka