KIMPLE 430 CATCH (Kampanj)

Klicka för större bild
27 900:-

Ordinarie pris: 27 900:-

Upplev frihet och natur i en rejäl och trygg roddbåt
En stor och rejäl roddbåt med fina sjöegenskaper. Klassisk skrovform som smalnar av mot aktern gör båten trevlig och lättrodd. Passar fint i sjö och innerskärgård.
Ett profilerat och helsvetsat skrov med förstärkningar i köl samt längst sidorna gör båtarna mycket styva och tåliga mot slag, kontakt med stenar m.m. Det kraftiga helsvetsade skrovet gör även att våra båtar tål lite större motor än andra liknande båtar.
Vill du sätta motor på båten så passar en utombordare upp till 10 hk alldeles utmärkt, båten planar med lite större motor men den fungerar också alldeles utmärkt med en mindre utombordare eller varför inte en av våra Osapian elmotorer.
Våra båtar standardutrustad med utrustning och finesser utöver det vanliga med årtullar, åror, isolerande dynor på tofterna, packlådor i två av tofterna, handtag i aktern samt stävögla klass 3.
CE-märkt i kategori D, ”Skyddade farvatten”. Båtar konstruerade för färder på mindre sjöar, floder och kanaler då vindstyrkan kan vara upp till 8 m/s och med en signifikant våghöjd upp till och med 0,5 meter.
Längd: 425 cm
Bredd : 164 cm
Vikt:103 kg
Max antal passagerare 4
Max last: 480 kg
Motore: Kort rigg
Max motor: 7,4 kW / 10 hk
Max motorvikt: 60 kg
Höjd på akterspegel: 38 cm
Aluminium botten: 1.7 mm
Aluminium sida: 1.7mm
Båtarna är tillverkade av Marinaluminium, ett material som kännetecknas av hög korrosionsbeständighet, hög beständighet mot utmattning, lättbearbetat och hög tålighet mot kemikalier. Alla båtarna har flytelement i tofterna vilket gör dem praktiskt taget osänkbara.

<< Tillbaka